Followers

Monday, 29 November 2010

Grads

25 November - K.L


Kepenatan memandu setelah memandu sampai larut malam membuatkan ak tumpang tido di umah member pada pagi tuh.. Lepak sehingga tengahari sebelum bergerak ke KL Sentral ntk membeli kad Grads di Enrich Customer Service Center.. Seblom tuh dok try ntk daftar sebagai ahli Enrich; sejak kt Jpon lagi dah try banyak kali tp semuanye berakhir dengan "Error"~ 後輩 (junior) kata student xleh daftar, orang kerja jer yg boleh; cuba buat kali terakhir di umah member last2 berjaya gak.. Ghupe2 nyer nama ak panjang sangat, pastu pening sket part First Name ngan Last Name -_-" Terkial2 waktu nk daftar Grads sebab x fotostat IC ngan kad pelajar siap2 (笑) Bayaran RM30 dikenakan dan 有効期限 (Effective date) dia hanya setahun.. Berikut merupakan syarat2 yang perlu dipatuhi sewaktu nk apply kad nih:-


  • Enrollment is open to full-time students above 12 years of age with minimum study balance of 6 months from date of application, attending a government recognized and accredited school of higher learning in Malaysia or abroad.
  • Part-time students or participants attending courses/seminars whilst at the same time working full time are not eligible to apply for the membership.
  • Membership fee is non-refundable if an applicant has less than 6 months study balance and/or has given false information at time of application.
  • Malaysia Airlines reserves the right to approve or reject any application and determine the validity of GRADS card.
  • Upon approval, Malaysia Airlines will mail the GRADS card to the applicant’s mailing address. Malaysia Airlines will not be responsible for the loss of the GRADS card or Money Order/Bank Draft through the mail.
  • In case of abuse or misuse of the card’s facilities and privileges, Malaysia Airlines reserves the right to confiscate the card and charge the fare to you accordingly. GRADS privileges are extended at GRADS Partner’s participating outlet/s only.
  • Enrollment fee - RM30.00 for application in Malaysia or USD20.00 for application outside Malaysia.
  • Document required - Copy of Identity Card or Passport/Copy of Student ID/Matric Card or Acceptance Letter.
  • Form of payment - In Malaysia: Cash/Credit Card/Charge Card/Money Order/Bank Draft payable to "MALAYSIA AIRLINES" Outside Malaysia: Cash/Credit or Charge Card ONLY.
  • Validity of membership is on yearly renewal basis.
  • For lost or stolen card, RM30.00 (in Malaysia) or USD20.00 (outside Malaysia). Replacement of Grads card will take approximately 2 to 4 weeks after receipt of replacement request.
  • Application that are duly completed can be mailed or hand deliver to any of the Malaysia Airlines GRADS Customer Services Centers.

p/s Agak nyesal gak x buat Enrich awal2.. kalo x dah banyak mileage ak kumpul ;) 

3 comments:

  1. mileage aku x byk sbb beli tambang murah...

    ReplyDelete
  2. huhu.. harga main peranan~
    nk dapat mileage 100% kene amik MHBasic ooo~ baru2 nih ak angkat yg 9man lebih baru dapat~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Arsenal FC