Followers

Thursday, 6 November 2008

Barack Hussein Obama

5 Nov - tarikh bersejarah buat Amerika apabila mereka menerima kehadiran seorang pemimpin yang bakal melakukan 'perubahan' ke atas negara tersebut. Lelaki yang mencetuskan kontroversi pada sewaktu kempen pilihan raya sedang hangat dijalankan berikutan nama beliau sama dengan nama bekas pemimpin Iraq menyaksikan sokongan terhadapnya kian merudum. Namun, kehebatan beliau berbicara dan semangat juang yang ditunjukkan semasa berkempen jelas menawan hati penduduk Amerika sekaligus menjadikan beliau presiden ke-44 Amerika Syarikat tetapi merupakan presiden pertama berkulit hitam.

Di sini penulis ingin membawa pembaca menyingkap latar belakang Obama dan hubungan beliau dengan golongan zionis.
ihsan : kosmo

Seperti mana yang kita sedia maklum, Obama bukan beragama ISLAM meskipun pernah skolah pondok di Indonesia sewaktu kanak2. Menurut undang2 Islam, Obama boleh dibunuh kerana secara terang-terangan keluar daripada agama Islam. Sewaktu mula berkempen dahulu, Obama mempunyai masalah kewangan yang kaw2, dan ini merupakan faktor penting yang mengaitkan beliau dengan lahanat yahudi. Ini adalah kerana calon republikan yang famous pada masa itu ialah bini kepada bekas presiden US, Bill Clinton, Hillary. Yahudi nak cucuk Hillary, tetapi Hillary dengan lantang cakap "FUCK THE JEW" so nak x nak yahudi kene carik calon lain dan kebetulan kat situ si Obama ni tengah 'pokai'..

Umat Islam seluruh dunia kene amik serius dalam hal nih, kerana kita x tahu ape plan yang bakal dirancang oleh lahanat yahudi, sbb anytime diorang leh api2kan presiden baru nih ntk serang negara2 Islam. Penulis juga ingin pembaca sedar bahawa walaupon tengah seronok dengan politik US nih, janganlah kita lupa bahawa keadaan politik di tanah air sendiri pon masih x betoi lagi.. huhu~

sebagai penutup, jom kita usha camne Obama leh jadi presiden US nih.. enjoy

Image and video hosting by TinyPic

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Arsenal FC