Followers

Wednesday, 8 October 2008

drama best..


ak terlupa nak download drama kegemaran ak semalam, prison break ngan heroes yang tengah HOT kat corong2 download haram.. haha, musim baru beb, bayangkan ak tunggu lama giler sejak dari bulan 3 kalo x silap diorang habis.. prison break ok lagi dia nyer penamat last season, tapi heroes nyer penamat season 2 paling x bleh blah.. dah lah habis dalam episod 11 jer.. dengar citer ade kesan daripada mogok penulis2 kat Amerika, berkait rapat ngan kes download haram yang ak tengah wat nih.. hahaha, しやないじゃん~ (loghat kansai ntk しょうがない) huhu..

1 comment:

  1. mne de kansai.. kat osaka x sebut gitu pun..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Arsenal FC